Mendelssohn: Violin Concerto / Dvorak: Violin Concerto; Romantika a Hegedű & Zenekar, Opp. 11,53 Isaac Stern - Életem a Zene, Vol.
  • Legutóbbi

Mendelssohn: Violin Concerto / Dvorak: Violin Concerto; Romantika a Hegedű & Zenekar, Opp. 11,53 Isaac Stern - Életem a Zene, Vol.

HUF 18808.20

Áruk mennyisége
A Това elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Termék leírás új, eredeti csomagolásban Ez egy csodálatos felvétel a két híres, méltán szeretett versenyművek játszott a romantikus lelkesedés, költői líraiság, sürgős dráma, nyugalmat, illetve ecstasy egyet kívánhatnék.Stern technikája kifogástalan, a hangja gyönyörű : az alacsony regisztrálni egy meleg fény, a felső szárnyaló, égi shimmer.A megfogalmazás, az elegáns, a kifejező, egyszerű, mélyen befelé, nem szentimentális vagy eltúlzott.Dvorák kevésbé ismerős, kedves Romantika, F-moll, átvéve a lassú mozgása egy kiadatlan vonósnégyes, megelőzi a concerto több éve.Dvorák később szervezte az eredeti zongora része, hozzátéve, sok színű, a légkör.Alapján egy vidám, lágy, melankolikus téma, ez lesz hirtelen élénk, megerősítve a coda; miután néhány nagyobb-kisebb ingadozások, sül fel szenvedélyesen, s úszik a napsütötte nyugalmat.Többek között Dvorák felvételeket, hogy Josef Suk, a zeneszerző dédunokája képviselő a családi hagyomány, az is nagyszerű. Edith Eisler.